Söker du jobb eller vill hitta rätt arbetskraft?

Herrljunga kommun är en kommun som andas entreprenörskap. Kommunen har många företag och företagsamma invånare med allt från små enmansföretag till stora internationella bolag. Företagandet finns både inom tjänstesektorn och tillverkningsindustrin och de flesta branscherna är representerade med 2 129 registrerade företag. 

Herrljunga kommun med omnejd har en stark historia präglad av lång tradition inom tillverkningsindustrin. Med rätt kompetens, utbildning och erfarenhet finns det alltid ett behov att täcka såväl inom privata som offentliga sektorn. För att utveckla och säkra kompetensbehovet i framtiden samarbetar kommunens gymnasieskola Kunskapskällan med olika lokala företag. 

Näringsliv och arbete i kommunen

Näringslivskontoret
Upphandling och inköp
Tillstånd, regler och tillsyn
Kommunen som arbetsgivare.
Lediga jobb hos Herrljunga kommun
Stöd och insats till egen sysselsättning

BEHÖVER DU HJÄLP ATT HITTA RÄTT KOMPETENS TILL DITT FÖRETAG ELLER SÖKER DU NYTT JOBB?

EEFFEKTIV BEMANNING - HERRLJUNGA


Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi lever nära marknaden och vill förstå dina behov på djupet. Det vi gör ser vi som ett omsorgsfullt hantverk som skall ge dig en lönsammare organisation.

Våra konsultchefer och medarbetare har gedigen kunskap och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. Det skapar trygghet för dig i jakten på rätt personal. Vi garanterar rätt person på rätt plats oavsett om det gäller att bemanna med Taktikhyrda medarbetare eller toppa laget med Strategianställda proffs”.
Klicka här för att komma till EFFEKTIV

KONTOR I VÅRGÅRDA

Kontakta då Söder & Co i Vårgårda / Herrljunga. Vi hjälper dig och ditt företag att lyckas genom att förse er med rätt kompetens. Söder & Co utgår alltid från ditt unika behov och tror på relationer som bygger på enkelhet, flexibilitet och personligt engagemang. Våra kandidater är lokalt förankrade och kan därför assistera med kort varsel.

Rekrytering: Vi hjälper dig att rekrytera rätt kompetens till ditt företag, både tjänstemän och kollektiva. Våra kandidater finns huvudsakligen i närområdet, vilket skapar förutsättningar för lokal förankring och långsiktighet.

Bemanning: Vi har kompetent och flexibel personal för att täcka just ditt behov oavsett om det gäller några timmar eller för flera år framöver. Vi kan hjälpa dig att bemanna med både tjänstemän och kollektiv personal.

KONTOR I BORÅS

ADRESS

KONTAKT

FÖLJ OSS

INSTAGRAMBILDER

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.