Jubileumsmässan 21-22 oktober 2022

Jubileumsmässan

Vart femte år samlas vi till jubileumsmässan i Herrljunga. Det blir två intensiva dagar när vi företagare visar upp oss för alla som är intresserade. Idrottshallen i Herrljunga förvandlas till en mötesplats för all den mångfald och kreativitet som utgör Herrljungas näringsliv. 

Vi hoppas verkligen att du vill vara med. Vi kommer att bjuda på ett underhållningsprogram och flera intressanta programpunkter. Dessutom finns chansen att knyta kontakter, träffa kollegor och att visa upp sig för allmänheten.  

Välkommen att vara med på jubileumsmässan i Herrljunga
den 21 – 22 oktober. 

Martin Fredriksson ordförande i Företagarna Herrljunga.

Ladda ner anmälningsformulär

Praktisk information om Jubileumsmässan

Under två intensiva dagar besöks mässan av tusentals personer. Det är kunder, kollegor, leverantörer, ungdomar, och alla som är intresserade av Herrljungas näringsliv, kreativitet och mångfald. 

Företagarna fyller 106 år

 År 1916 instiftades Herrljunga Hantverks- och Industriförening, som i dag lever vidare som Företagarna Herrljunga. Vart femte år arrangerar föreningen en jubileumsmässa, för att på ett festligtsätt visa vad Herrljungas näringsliv och handel producerar och erbjuder. 

Föreningen fyller alltså hela 106 år, och på årets mässa är temat ”Kreativitet och mångfald.” Symbolen här ovan, vagnmakaren, fanns med vid den första Jubileumsmässan i Herrljunga 1921. Den skildrar näringslivet som det såg ut då, och får numerasymbolisera kontinuititet och långsiktighet i Herrljungas näringsliv.

Har du frågor om Jubileumsmässan i Herrljunga den 21 – 22 oktober 2022. Ta då kontakt med någon av följande:

Jörgen Dalqvist, projektledare.
Tel. 0705 61 94 20.
Mail: jorgen@jdkonsult.nu 

Carl-Olov Holmström, näringslivsutvecklare, Fokus Herrljunga.
Tel. 0705 31 80 38.
Mail: coh@fokusherrljunga.se

ADRESS

KONTAKT

FÖLJ OSS